Duurzaam realiseren

Duurzaam
realiseren

Wonen, waar gaat het heen?

Meer dan ooit is wonen een beleving. Want wie geniet er nu niet van een mooi vormgegeven huis? We laten ons inspireren door de wereld om ons heen, maar ontwikkelen vanuit de directe omgeving van de woning. Van globaal naar lokaal. Uit de constructieve wisselwerking tussen gemeente en marktpartijen, rijpt een plan. Liefst vandaag al maken we de duurzame keuzes voor morgen. Ook kopers willen daar steeds vaker inspraak in. Voor ons is dat deel van wie wij zijn. Als wij realiseren wat de toekomstige bewoner wil, hebben wij onze bestemming bereikt.

Wereldse architectuur waardevol

Inspirerende architectuur is overal. Van De Verenigde Staten tot Scandinavië en van vissersdorp tot grachtenpand. En wat blijkt? ‘Thuiskomen’ is een universeel begrip. Wij vertalen die inzichten naar Nederlandse schaal. Woonbeleving met respect voor de omgeving. Meer dan eens kiezen we voor verrassende bouwstijlen en materialen. Van een sedumdak tot een rietgedekte kap. Van barn of bosvilla tot waterwoning. In onze visie bewijst karaktervolle architectuur zijn waarde, elke dag opnieuw. Dat blijft functioneel en is duurzaam vanuit zichzelf. Ook voor toekomstige generaties.

Duurzaam heeft de toekomst

Bij de realisatie van onze woningbouwprojecten is het reduceren van energieverbruik en –verlies, uitgedrukt in de energieprestatiecoëfficiënt, steeds belangrijker. Door (drie)dubbele beglazing, extra isolatie en betere luchtbehandeling, bereiken we de laagste epc’s. Het aantal energieneutrale en -genererende woningen zal toenemen. De energie zelf komt steeds vaker uit duurzamere bronnen. In huis ligt de focus op het hergebruik van (regen)water, isolatie, warmtekrachtkoppeling en zonne-energie. Maar uiteindelijk telt natuurlijk onze totale ecologische voetafdruk. Zo verwerken we producten van bekende afkomst, werken we samen met ‘lokale’ partners om de reiskilometers te beperken en gaan we tijdens onze bouwprocessen zorgvuldig om met afvalstromen. Want een duurzame toekomst, begint vandaag.

Door het oog van de koper

Bij ons staat consumentgericht bouwen centraal. In onze projecten geven we de uiteindelijke kopers of gebruikers van het huis altijd de maximaal denkbare inspraak. Dit om het toekomstige woonplezier te waarborgen. Door daarnaast onze partners bij het ontwikkelingsproces te betrekken, en mee te nemen in de dialoog, kunnen we aansluiten bij alle levende woonwensen. Wat dat oplevert? Innovatieve woningbouw voorzien van de modernste technieken. De ogen van de koper dus. Laat ons u verrassen; er gaat een wereld voor u open.