Samen uit, samen thuis

Ieder project dat wij ontwikkelen, is het resultaat van een samenwerking

Duurzaam realiseren met durf en gedrevenheid
Wij ontwikkelen met het oog op de lange termijn. Duurzaamheid betekent voor ons niet alleen een lage energierekening en een kleine ecologische voetprint, maar ook iets creëren dat blijft, of beter gezegd; beklijft. Een woning waar niet alleen onze kopers van kunnen genieten maar ook bewoners generaties daarna.

NCB maakt woningen met aandacht voor architectuur en materialisatie, waar bewoners trots op kunnen zijn. Een plek waar mensen nog generaties lang plezierig en comfortabel kunnen wonen. Kort gezegd, onze woningen zijn duurzaam in ontwerp, in het verbruik én als investering in de toekomst. 

De toekomstige bewoner centraal
Wij ontwikkelen vanuit de behoefte van onze kopers. Dit betekent dat zij worden betrokken bij het proces, hetgeen vaak verrassende inzichten oplevert voor beide partijen. Door deze wisselwerking ontstaan de beste ideeën en krijgen onze kopers hun gewenste thuis. In al onze keuzes staan de toekomstige bewoners centraal, want alleen samen met hen worden onze plannen werkelijkheid.

Samen uit, samen thuis
Ieder project dat wij ontwikkelen, is het resultaat van een samenwerking. NCB Projectrealisatie werkt in goed overleg met de stakeholders en uiteraard met de toekomstige bewoners in het achterhoofd. 

We werken graag met een open vizier, met oog voor elkaars belangen en door middel van korte communicatielijnen. Hierbij gaan wij uit van een langdurige relatie waarin door de verschillende partijen geïnvesteerd wordt. Want zonder elkaar komen we nergens: niet voor niets bestaat NCB Projectrealisatie al meer dan een halve eeuw!

Heeft u ideeën over samenwerken en wilt u deze met ons bespreken? Belt u ons gerust, of stuur een mail, dan gaan we graag met u om tafel.